Vertalingen
Medendorp-Vertaaldienst is gespecialiseerd in het verzorgen van vertalingen. Daarbij gaat het om het schriftelijk overbrengen van een tekst van de ene taal in een andere. Vertalingen kunnen zowel digitaal als fysiek (op papier) worden geleverd, al naargelang de wens van de klant. Beëdigde vertalingen worden altijd op papier geleverd; een digitale versie van zo’n vertaling is namelijk niet rechtsgeldig. Indien gewenst kunnen extra maatregelen ter beveiliging van de vertaling worden genomen. Over het algemeen leveren wij vertalingen aan als Word- of pdf-bestand, maar op verzoek zijn ook andere bestandsformaten mogelijk.

Tolken, of het mondeling overbrengen van gesproken tekst in een andere taal, is een vak apart. Medendorp-Vertaaldienst biedt geen tolkdiensten aan.

Revisie
Een andere dienst die wij aanbieden is het reviseren / herschrijven van teksten. Hebt u de beschikking over een vertaling in een bepaalde taal maar wilt u de puntjes op de i (laten) zetten? Of bent u niet helemaal zeker van uw Engels in dat belangrijke contract dat de deur uit moet? Dan kunnen onze gespecialiseerde medewerkers uw tekst, geheel conform uw wensen, reviseren en/of herschrijven.


Vertalingen/Revisie
Beëdigde vertalingen >
Talen >